Kuvahaun tulos haulle supernatural

 

Supernatural on yksi suosituimmista tv-sarjoista teinien ja nuorten aikuisten kesken. Osasyynä varmasti oat eeeerittäin komeat miesnäyttelijät. Olen itsekin katsonut Supernaturalia jonkin verran, mutta jossain kohtaa mielenkiinto loppui kesken. Mm. pikkusiskoni on sarjan suuri fani eikä se herätä minussa mitään ihmetystä, sillä ainakin siltä osin mitä ehdin Supernaturalia katsomaan, se oli hyvä sarja. Osasyy Supernaturalin suosiolle voi olla myös se, että sen lisäksi, että miesnäyttelijät ovat komeita, ovat he myös hauskoja, näin myös tosielämässä. Pikkusiskoni on näyttänyt minulle lukuisia kuvia Jensenin (Dean) ja Jaredin (Sam) pelleilystä kameran ulkopuolella. Osa samasta huumorista on taltioitu myös itse sarjaan, mikä on hyvä juttu. Huumori tekee jokaisesta sarjasta paljon parempaa katsottavaa.

Supernatural kertoo veljeksistä, (Dean ja Sam), jotka jahtaavat yliluonnollisia olentoja. He yrittävät myös samalla selvittää, miten ja miksi heidän äitinsä on kuollut, he tietävät vain sen, mitä Sam muistaa nähneensä aivan vauvana. Heidän isänsä (John) on yrittänyt samaa ja on nyt kadonnut jäljettömiin. Yhdessä veljekset lähtevät etsimään isäänsä.

 

Dean ja SamDean ja Sam

 

Jakso alkaa:

Jakso alkaa takaumalla 22 vuoden päähän, jolloin Dean on pieni vielä pieni lapsi ja hänen pikkuveljensä Sam vasta pieni sylivauva. On nukkumaanmenoaika ja Sam makaa kehdossaan. Perhe vaikuttaa kaikin puolin onnelliselta. Isän (John) ja äidin (Mary) rakkaus poikiaan kohtaan on selkeästi havaittavissa. Äiti Mary kuitenkin herää, kun itkuhälyttimestä kuuluu Samin pitävän jotain ääntä. Äiti Mary nousee ylös sängystään ja menee Samin huoneeseen, mutta huomaa Isä Johnin olevan jo tuudittamassa lasta. Mary huomaa yläkerran käytävän lampun pätkivän hieman, joten hän menee katsomaan mikä siinä on vialla. Samalla Mary huomaa, että alakerrassa televisio on päällä. John on ilmeisesti katsonut sitä ja jättänyt sen vahingossa päälle tullessaan yläkertaan hoivaamaan pientä vauvaa. Mary menee rappuset alas, todennäköisesti tarkoituksenaan laittaa televisio kiinni ja siirtyä sen jälkeen takaisin nukkumaan. Kauhukseen Mary kuitenkin huomaa, että hänen miehensä John on nukahtanut sohvalle television ääreen. Kuka on Samin huoneessa? Tässä kohtaa iski kauhea paniikki minullekin, kun Mary ryntää yläkertaan Samin huoneeseen. 

   Päästyään Samin huoneeseen, Mary kiljaisee. Alakerrassa nukkumassa ollut John herää vaimonsa kiljumiseen ja ryntää rappuset ylös suoraan Samin huoneeseen. Marya ei kuitenkaan näy siellä. Sen sijaan Sam makoilee tyytyväisenä kehdossaan ja jokeltaa ja hymyilee isälleen. John katselee rauhallisesti poikaansa, mutta huomaa samalla, että Samin viereen tipahtaa ylhäältä veripisara. Hämmästyneenä John katsoo ylös ja näkee vaimonsa olevan kiinni katossa, kuin riivattuna. 

Kuvahaun tulos haulle supernatural mary winchester

 

John säikähtää ja tipahtaa istuma-asentoon. Samassa Maryn ympärille nousee liekit ja koko katto syttyy tuleen. 

Kuvahaun tulos haulle supernatural mary winchester

John nousee nopeasti ylös ja ottaa Samin syliinsä ja lähtee etsimään esikoispoikaansa Deania talosta. Dean tulee vastaan käytävällä. John laittaa Samin Deanin syliin ja käskee Deania menemään Samin kanssa turvaan. 

 

Tästä jakso jatkaa takaisin nykyhetkeen. Sam on jo aikuinen ja hän on menossa tyttöystävänsä (avovaimo?) kanssa viettämään Halloween-iltaa baariin, vaikka Sam ei ilmeisesti yhtään pidä Halloweenista. Ihan ymmärrettävää, jos hän muistaa, mitä hänen äidilleen on tapahtunut. Tultuaan kotiin juhlista, Sam ja hänen tyttöystävänsä menevät nukkumaan. Samin unen kuitenkin keskeyttää jokin ääni. Sam nousee ylös ja käy katsomassa, mistä ääni tuli ja pian hän huomasikin, että pihalla liikkuu joku ja se joku on todella lähellä talon etuovea. Joku ilmeisesti yrittää murtautua taloon ja hän tuli sisään etuovesta Samin ollessa nurkassa piilossa. Sam hyökkää tunkeilijan kimppuun ja siitä seuraa kiivas taistelu. Kotiintunkeutuja onnistuu saamaan Samin selälleen lattialle. Silloin Sam tajuaa, että hänen kotiinsa on "hyökännyt" hänen veljensä Dean. Sam kiroaa Deanin, koska hän säikähti kunnolla. Dean toteaa vain, että se johtuu siitä, että Samilla on harjoituksen puutetta. Sam ihmettelee, että mitä Dean tekee täällä, johon Dean toteaa vain, että hänen täytyy jutella Samin kanssa. 

Samin tyttöystävä (Jess), herää poikien mekastukseen ja tulee katsomaan, mikä on tilanne.

Kuvahaun tulos haulle supernatural episode 1

Sam esittelee Jessin ja Deanin toisilleen. Ilmeisesti Sam ja Dean eivät ole keskenään paljoa tekemisissä, jos Dean ei edes tunne Samin tyttöystävää. Dean pahoittelee, että on tullut näin myöhään, mutta hänen täytyy jutella veljensä kanssa kahdenkesken. Sam vakuuttaa Deanille, että hän voi sanoa mitä vain hänen tyttöystävänsä edessä. 

   Dean kertoo, että heidän isänsä ei ole ollut kotona muutamaan päivään. Sam ei näytä olevan asiasta yhtään huolissaan kunnes Dean kertoo, että heidän isänsä ei ole tullut takaisin metsästysreissulta. Sam pahoittelee Jessiltä, sillä hänen tosiaankin täytyisi jutella Deanin kanssa kahdestaan. Käy ilmi, että Dean ei ole puhunut mistään isän tavallisesta metsästysretkestä (You know..ase, hirvi, kahvimuki jne.) vaan yliluonnollisten olentojen metsästyksestä. Dean on pyytänyt Samia tulemaan hänen mukaansa etsimään heidän isäänsä, mutta Sam ei halunnut tulla mukaan, sillä hän on kuulemma saanut tarpeekseen "metsästämisestä". Heidän isällään on ollut pakonomainen tarve löytää olento, joka tappoi Maryn, mutta häntä ei olla vieläkään löydetty. Sen sijaan heidän isänsä ja ainakin Dean on tappanut muita yliluonnollisia olentoja, kun sitä oikeaa olentoa ei ole löytynyt. Sam ei halunnut enää osallistua metsästämiseen, sillä koko hänen lapsuutensa ajan kun muut lapset tekivät normaaleja asioita, hän sulatti hopeasta aseen ammuksia ja harjoitteli aseella ampumista ikään kuin häntä olisi koulutettu taistelijaksi. Sam haluaisi elää elämänsä turvassa. Dean puolestaan kritisoi sitä, että Sam karkasi pois opiskelemaan, vaikka hänen olisi pitänyt yrittää tukea isäänsä ja yrittää löytää heidän äitinsä murhaaja. Sam kuitenkin totesi, ettei hän halunnut katkaista välejä kokonaan, mutta heidän isänsä oli se, joka oli sitä mieltä, että jos Sam lähtee, hänen tulisi pysyä kokonaan poissa kuvioista. Ja niin Sam oli tehnyt. Kun Dean kertoi, että hänellä oli sellainen tunne, ettei heidän isällään ollut kaikki kunnossa ja ettei hän pystyisi auttamaan isäänsä yksin, Sam heltyi sen verran, että hän kysyi, mitä heidän isänsä tällä kertaa metsästi. Heidän isänsä oli kuulemma ollut metsästysretkellä kolme viikkoa eikä hänestä ollut kuulunut mitään vasta kuin eilen, jolloin hän oli lähettänyt Deanille ääniviestin, joka oli hyvin huonolaatuinen eikä puheesta saanut kunnolla selvää, sillä se pätki hieman. Dean oli tajunnut hidastaa pätkää, jolloin ääninauhalta kuului ääni, joka sanoi "Never go home" (Älä koskaan palaa kotiin). Sam muuttaa mielensä ja sanoo haluavansa tulla mukaan etsimään isäänsä, mutta hänen täytyisi olla maanantaina takaisin kotona, sillä hänellä on silloin haastattelu kouluun (Law School). 

(Tässä kohtaa kohtaus ja paikka vaihtuu. Supernaturalissa usein kuvataan Deanin ja Samin lisäksi myös muualla päin tapahtuvia asioita. )

 

Jericho, California: Noin parikymppinen mies ajaa autolla ja puhuu puhelimessa tyttöystävänsä kanssa, kunnes hän huomaa tienreunalla valkoiseen, repaleiseen mekkoon sonnustautuneen naisen. Tämä mies lopettaa puhelun tyttöystävänsä kanssa ja huomaa, että radio alkaa pätkimään. Jos tämä mies olisi ollut tarkkasilmäisempi, hän olisi huomannut, että myös kadun varressa oleva nainen ikään kuin pätki (samalla tavalla kuin esimerkiksi television kuva saattaa pätkiä). Mies pysäyttää autonsa ja kysyy, tarvitseeko nainen apua. Tämä nainen pyytää miestä viemään hänet kotiin. Autossa nainen alkaa lähennellä tätä miestä ja pyytää miestä tulemaan hänen kotiinsa, johon mies suostuu. Kyllä taas tunteet kiehahti..korkeintaan kaksi minuuttia sitten hän jutteli tyttöystävänsä kanssa puhelimessa ja nyt ollaan heti pettämässä kun silmä välttää. Uskomaton kusipää! Päästyään naisen kertomaan osoitteeseen, mies ihmettelee, ettei hän mitenkään voi asua täällä. Samaa ihmettelisi varmaan kaikki, sillä talo on vanha ja ränsistynyt ja paikka näyttää täysin autiolta. Mies kääntyy autossaan katsomaan naista kohti, mutta hän olikin kadonnut jonnekin. Tässä kohtaa minä lähtisin hippulat vinkuen pois. Mies nousee ulos autosta ja silmäilee ympäristöään. Nyt jätkä oikeesti hei..ala kalppimaan..ei ole hyvä paikka tämä. pois pois..nopeasti, kiitos. Mies kävelee pihan poikki ja astuu avaa autiotalon oven. Miehen päälle lentää parvi lintuja. Mies säikähtää (luulee ääntä ilmeisesti laukaukseksi, koska siltä se ainakin minusta hieman kuulosti) ja lähtee juostan autonsa luokse. Mies pääsee turvallisesti pois paikalta, mutta pian hän huomaa auton etupeilistä, että hänen kotiin saattama nainen istuu auton takapenkillä. Mies säikähtää pahasti ja ohjaa vahingossa autonsa kohti siltaa, jossa on puiset esteet, joiden tarkoitus on estää sillalla ajaminen. Auto pysähtyy ja mies ryhtyy huutamaan, auton tuulilasille lentää muutama verilätäkkö. 

 

Toisaalla Dean ja Sam ovat vanhannäköisellä huoltoasemalla. Taustalla soi vanha countrymusiikki. Sam kyselee, että vieläkö Dean ja heidän isänsä rahoittavat kaikki ostoksensa uusilla luottokorteilla, jossa on väärät tiedot. Sam myös kehoittaa Deania uusimaan autonsa musiikkikasettivalikoimaa, koska ne ovat ensiksikin kasetteja, joita ei ketään enää käytä ja myöskin Deanin musiikkimaku on huonoa. (Black Sabbath, Motorhead, Metallica). Tässä kohtaa Dean vetäisee sanonnan, joka on muodostunut Supernatural-sarjan klassikoksi: "Driver picks the music and shotgun shuts his cakehole." Deanin lähtiessä ajamaan soi AC/DC - Back in black. Deanilla on hyvä musiikkimaku! Kyltti näyttää, että Jerichoon on matkaa 7 kilometriä.He eivät ehdi ajamaan kauaa, sillä he saapuvat sillalle, joka on täynnä poliiseja. (Tämä silta on se sama silta, jossa äsken nähty (toistaiseksi tuntematon) mies kuoli). Dean pysäyttää auton ja kaivaa auton hansikaslokerikosta lipasrasian, joka on täynnä henkilötodistuskortteja. Sillalla oleva poliisi kysyy alapuolella olevasta joesta tulevilta miehiltä (poliiseja hekin), että näkyikö vedessä mitään ja mitään ei kuulemma vedestä ole löytynyt. Samaan aikaan toinen poliisi tutkii autoa, joka on tyhjä. Tämä poliisi on autoa ajaneen miehen tyttöystävän isä. Hänen tyttärensä on laittanut kaupungin täyteen katoamisilmoituksia. Dean ja Sam saapuvat sillalle ja Dean kysyy, että eikö tällainen samanlainen tapaus sattunut aivan lähistöllä noin kuukausi sitten. Poliisi kysyy, keitä he ovat jolloin Dean ja Sam näyttävät heidän poliisikorttinsa (tietysti väärennetyt). Poliisi kertoo, että he eivät tiedä mitä tässä tapauksessa on tapahtunut, kyse voi hyvin olla murhasta tai kidnappauksesta.

Dean ja Sam lähtevät pois rikospaikalta kaupunkiin, josta he löytävät "kadonneen" miehen (nimi kerrotaan tässä kohtaa: Troy) tyttöystävän. Dean ja Sam vievät tytön kahvilaan, jossa he voivat jutella rauhassa ja kysyä kysymyksiä Troy:sta

 

MV5BNzYzNjk3NDctZjg5MC00MzExLTgxNWYtZmQ5

Troyn tyttöystävä kertoi, että hänen poikaystävänsä piti soittaa hänelle heti takaisin, kun hän viimeksi lopetti puhelun. Hän myös kertoi ettei hänen poikaystävä tehnyt tai sanonut mitään kummallista ennen hänen katoamistaan. Troyn tyttöystävän kahvilaan mukana tullut nainen kertoi, että tässä kaupungissa liikkuu legenda kuolleesta naisesta, joka liftaa ja kuka ikinä ottaakaan hänet kyytiin, katoaa ikuisesti. Dean ja Sam tutkivat kirjaston tietokoneella, voisiko tuollainen legenda pitää paikkaanas. Dean ei onnistu löytämään tietoa yrittäessään etsiä murhattuja naisia tietokannasta, mutta Sam ehdottaa, että murhattujen naisten sijaan heidän kannattaisi etsiä itsemurhan tehneitä naisia. Sam löysi heti yhden osuman: Lehtiartikkelin naisesta, joka teki itsemurhan hyppäämällä alas sillalta. Artikkelissa on kerrottu, että tunti ennen naisen tekemää itsemurhaa, nainen oli soittanut hätäkeskukseen, koska hänen kaksi pientä lastaan olivat hukkuneet kylpyammeeseen. Sam huomaa, että silta, jolta nainen on hypännyt alas, on se sama silta, josta Troyn auto on löydetty tyhjänä. 

   Dean ja Sam suuntaavat jälleen sillalle, joka on nyttemmin tyhjä, sillä auto on siirretty muualle. Dean ja Sam ajatutuvat taas riitaan kun Sam kertoo uudelleen, että hänen täytyy palata maanantaiksi takaisin kotiinsa ja ettei yliluonnollisten olentojen metsästys auta, sillä vaikka he löytäisivätkin heidän äitinsä murhaajan, ei se toisi heidän äitiään takaisin. Lisäksi jos Samilla ei olisi valokuvia hänen äidistään, hän ei edes muistaisi miltä hänen äitinsä näytti. Dean suuttui, sillä hän ei pidä siitä, että hänen äidistään puhutaan sellaiseen sävyyn. Kesken veljesten riitelyn, Dean huomaa sillan kaiteella naisen, sen saman naisen josta he näkivät aiemmin lehtiartikkelin. Dean ja Sam molemmat näkivät, kuinka tämä nainen hyppäsi sillalta alas, jolloin he molemmat ryntäsivät sillan kaiteelle katsomaan, että mihin tuo nainen hävisi. Samassa heidän takanaan oleva Deanin auto käynnistyi. Sam luuli, että nainen varasti Deanin auton, mutta Dean näytti hänelle, että hänellä oli autonsa avaimet käsissään. Samassa auto lähti ajamaan heitä takaa, jolloin veljeksien ei auttanut muu kuin hypätä sillalta alas. Sam selvisi hyvin, koska hän ei ollut oikeasti hypännyt vaan jäänyt roikkumaan kaiteesen. Dean puolestaan oli hypännyt ja möngersi itseään ylös joesta. Deanin päästyä takaisin sillalle ja autonsa luokse, hän totesi vain, että tuo nainen ei selvästikään halua, että hänen tapaustaan tutkitaan. 

Dean ja Sam ottavat lähistöltä motellihuoneen käyttäen väärennettyä luottokorttia. He kummastuvat, kun virkailija kysyy, että pitävätkö he jonkinlaista sukujuhlaa lähistöllä, sillä saman sukunimen omaava henkilö on ollut majoittuneena heidän motellissaan noin kuukauden verran. Veljekset päättelevät heti, että heidän isänsä täytyy olla täällä, sillä hänellä on luottokortti, jossa on sama sukunimi kuin Deanin ja Samin korteissa.

   Niinpä he menevät tarkistamaan isänsä huoneen. Huoneen seinät ovat täynnä piirrustuksia, etsintäkuulutuksia ja muitakin papereita. Huone näyttää aivan rikosetsivän huoneelta. Lisäksi lattialla menee suolavana (yliluonnollinen olento ei voi ylittää suolavanaa). Veljekset päättelevät, että heidän isänsä on huolissaan jostain ja yrittää selkeästi pitää jonkin olennon poissa.

Aiheeseen liittyvä kuva

Dean tutkii kadonneiden ihmisten tietoja seinältä ja huomaa, että kaikki ovat miehiä, mutta heillä ei näytä olevan mitään muuta yhteistä. 

Palattuaan omaan huoneeseensa, Dean kertoo menevänsä hakemaan jotain syötävää läheisestä ravintolasta. Kävellessään kohti autoaan Dean huomaa useita poliiseja motellin ympäristössä. Ja yksi heistä osoitti häntä. Dean ehti soittaa Samille varoituksen poistua huoneesta ennen kuin poliisi ehti kävellä hänen luokseen. Ensin poliisi kysyi, että missä hänen parterinsa on. Deanin kysyessä, että mikä partneri, poliisi kertoi heidän saaneen tietää Deanin ja Samin käyttävän väärennettyjä luottokortteja ja väärennettyjä poliisikortteja. Kun poliisi kysyi, että onko hänessä mikään aitoa, Dean vastasi, että hänen rintansa ovat aidot. Voi, hupsu Dean. Toi on just se syy, miksi kaikki rakastaa sua. 

   Dean vietiin kuulusteltavaksi poliisiasemalle, jossa hän väitti tiukkaan olevansa Ted. Poliisi kertoo suoraan, että hänen parterinsa asunnosta (heidän isänsä) huoneesta on löydetty rikostutkintaan liittyvää materiaalia ja lisäksi kaikkea yliluonnollista moskaa. Se tekisi heistä epäiltyjä näihin katoamisiin liittyen. Dean vastaa nokkelasti, että se on ihan ymmärrettävää, koska ensimmäisen tapauksen aikana hän oli kolmevuotias. Tällöin poliisi ilmoittaa, että hän tietää hänen toimivan erään vanhemman miehen kanssa ja hän kertoi myös tietävänsä Deanin oikean nimen. Deanin eteen nakataan kansio, jonka sisällön poliisi sanoi lukeneensa eikä ymmärtänyt siitä juuri mitään, mutta tahtoi saada selvyyden sille, miksi yhdessä lapussa luki "Dean" ja jokin numerosarja. 

Samaan aikaan kun Deania kuulustellaan, Sam on ottanut selvää itsemurhan tehneen naisen aviomiehen sijainnista ja onnistunut löytämäänkin tämän. Naisen aviomies kertoo, että aikaisemmin toinenkin ihminen oli kysellyt hänen entisestä vaimostaan. Sam saa kysyttyä, että mihin tämän miehen vaimo on haudattu ja Sam saa tietää, että nainen on haudattuna miehen entisen talon pihalle. Kun Sam kysyyy, että oliko miehen ja hänen vaimonsa liitto onnellinen, mies vastaa myöntävästi. Ilmeestä kyllä näkee, että hän valehtelee. Sam selvästi tajusi, että mies valehtelee. Samin oli tarkoitus ajaa pois, mutta hän halusi ensin kysyä, oliko mies (Mr. Welch) kuullut ikinä tarinaa "Woman in white" tai "Weeping woman". Mr Welch kertoo, ettei ole ikinä kuullut moisesta eikä edes perusta saduista. Sam kertoo, että Woman in white on nainen, joka on tehnyt itsemurhan ensin murhattuaan lapsensa petollisen miehen takia. Ja tarinan mukaan tämä nainen on jäänyt tähän maailmaan ja tappaa kostoksi kaikki uskottomat miehet. Sam vihjaili siis, että Mr Welch olisi ollut uskoton ja hänen vaimonsa olisi tehnyt itsemurhan sen takia. Mr. Welch tajuaa Samin vihjailut ja suuttuu hieman, mutta tunnustaa, että on tehnyt huonoja valintoja elämässään, mutta hänen vaimonsa ei ikinä tappaisi omia lapsiaan.  

Poliisi kuulustelee edelleen Deania, mutta hän väittää sinnikkäästi, että numerokoodi on hänen vanhan koulunsa lokerikon koodi. Poliisille tulee kiireellinen tehtävä, joten hän lukitsee Deanin käsiraudoilla pöytään ja lähtee nopeasti suorittamaan toista tehtävää jättäen Deanin yksin kuulusteluhuoneeseen. Dean näkee pöydällä paperiklipin, jolla hän saa käsirautansa auki. Tämä on vähän tyhmä kohtaus. Poliisi ei varmasti, edes kiireen keskellä jättäisi ketään kuulusteluhuoneeseen yksinään niin, että hänen lähettyvillään on tavaroita, joilla hän pystyisi avaamaan käsirautojen lukon. Hieno keksintö Deanilta käyttä paperiklippiä, mutta sen vain sanon, että poliisi ei mitenkään voi olla noin huoleton. Päästyään ulos poliisilaitokselta, Dean menee puhelinkoppiin soittamaan Samille, joka on parhaillaan ajamassa autoa. Tästä muistaa hyvin, että sarja on vanha. Suomessakaan ei taida enää olla puhelinkoppeja ollenkaan..en ole ainakaan moneen vuoteen enää nähnyt niitä. Sam kertoo Deanille, että Mr Welch on pettänyt vaimoaan ja mitä todennäköisimmin vaimo on tappanut siitä syystä lapsensa ja sen jälkeen itsensä. Kyseinen nainen on siis varmasti "Woman in white". Deanin täytyy keskeyttää Sam, sillä hän on saanut otettua mukaansa heidän isän päiväkirjan, johon hän tekee kaikki merkinnät liittyen yliluonnollisiin olentoihin. Kirjasta löytyi Deanille osoitettu koodi, joka on sijaintikoodi. Nyt veljesten pitäisi lähteä etsimään isäänsä sieltä. Kesken puhelun Sam törmää "Woman in white"iin. Kirjaimellisesti törmää, tai oikeastaan ajaa lävitse. Sam pelästyy ja pysäyttää auton. Woman in white ilmestyy hänen autonsa takapenkille ja käskee Samia viemään hänet kotiin. Sam ei suostu, jolloin Woman In White laittaa ovet lukkoon ja käynnistää auton ja auto lähtee ajamaan kohti hänen kotiaan.

   Kun auto saapuu naisen kotipihaan, Woman In White sanoo,että hän ei voi koskaan palata kotiin. Sam tajuaa, että nainen pelkää mennä kotiin. Woman In White istuu Samin päälle ja yrittää vietellä tätä. Sam selvästi pelkää kuolevansa, mutta hän toteaa naiselle, ettei tämä pysty tappamaan häntä, koska hän ei ole koskaan ollut uskoton, johon nainen vain toteaa, että kohta on. Sam yrittää kurottautua autonsa virtalukossa olevia avaimia kohti, mutta ei yllä niihin. Woman In White lävistää kyntensä Samin rintakehästä ja tekee tätä toistuvasti yrittäen tappaa Samin.

srwr.jpg

Oikeasti hei. Aivan hirvittävän näköistä! Pelottaa. Mä samaan aikaan rakastan ja vihaan tällaisia kohtauksia. Voi olla, etten taas nuku kunnolla yöllä. 

Dean ehtii kuitenkin paikalle ja ampuu naista useaan otteeseen. Samalla Sam saa käynnistettyä autonsa ja hän ajaa auton suoraan naisen talon sisälle tarkoituksenaan viedä nainen takaisin kotiin. Ehkä se purkaa hänen kirouksensa? Dean rientää sisälle taloon katsomaan miten Sam selvisi kolarista. Sam on kunnossa ja Dean auttoi häntä nousemaan autosta ylös, mutta samassa he huomasivat, että Woman In white on nostanut käsiinsä lattialla olevan valokuvan hänestä ja hänen lapsistaan. Nainen suuttuu valokuvan näkemisestä niin paljon, että hän vierittää lipaston Deanin ja Samin luokse niin,että he ovat jumissa auton ja lipaston välissä. Dean ja Sam kuitenkin huomaavat, että yläkertaan johtavien rappusten yläpäästä valuu vettä. Myös Woman In White huomasi tämän ja meni rappusten viereen katsomaan. Hänen lapsensa olivat siellä. "Mommy, you came back for us." lapset toteavat ja rientävät halaamaan äitiään, jolloin sekä lapset että heidän äitinsä katoavat. Katoaminen näytti kuitenkin hyvin tuskalliselta äidille. 

Dean vie Samin takaisin kotiinsa. Voi miten hellyyttävää. Deanin lähtiessä taustalla soi AC/DC- Highway To Hell. Täydellinen biisi tähän kohtaan! Sam avaa kotinsa oven ja löytää keittiön pöydältä hänen tyttöystävänsä (Jessica) tekemiä keksejä. Sam menee olohuoneeseen ja kuulee suihkun olevan päällä. Sam menee sängylle lepäämään ja sulkee silmänsä. Hän kuitenkin havahtuu siihen, kun hänen otsalleen tipahtaa veripisara. Näkeekö Sam unta äidistään? Sam avaa silmänsä ja näkee katossa Jessican, aivan samalla tavalla kuin äitinsä aikoinaan. Voi ei..ihan hirveää! En tykkää..en tykkää! Sam karjaisee ja Dean rientää hänen luokseen auttamaan. Dean raahaa Samin ulos huoneesta Samin karjuessa Jessican nimeä, Jessican ollessa aivan ilmiliekeissä.

Talon ympärille on kerääntynyt paljon ihmisiä ja palomiehiä sammuttamaan tulipaloa. Sam pakkaa aseita auton takaluukkuun. Jakso päättyy Samin sanoihin " We got work to do."

 

Loppuarviointi:

  • Jaksoo alkaa todella hyvin. Alku oli todella jännittävä, mikä on hyvin harvinaista missään tv-sarjoissa. Yleensä alut ovat niin tylsiä, että voisi nukahtaa, mutta Supernatural on poikkeus tässä. 
  • Woman In White- naisen tarina on todella mielenkiintoinen. Koko jakso oli todella mielenkiintoinen eikä tylsää hetkeä ollut lainkaan. 
  • Deanin ja Samin välinen kemia on aivan loistavaa katsottavaa. Se on varmasti syy siihen, miksi myös moni sellainen ihminen, joka ei välitä yliluonnollisia tarinoita kertovista sarjoista, katsoo kuitenkin Supernaturalia. Voiko päänäyttelijöiden komeudesta antaa lisäpisteitä? Ei mutta oikeasti..näyttelijävalinnat ovat olleet aivan täydelliset, eikä todellakaan vain sen takia, että näyttelijät ovat hyvännäköisiä. 
  • Kaiken kaikkiaan..ensimmäinen jakso oli täydellinen. Kerrassaan täydellinen.

Pisteet:

5/5