Kuvahaun tulos haulle sex and the city banner

Jakso alkaa:

Miranda on kutsuttu ryhmäillalliselle miehen seurassa, jota hän ei juuri tunne, mutta joka oli kerran kehunut hänen jalkojaan. Mies kysyy koko ryhmältä, että ketä leffatähteä he panisivat. Kaikki vastaavat vuorollaan ja Mirandan vuoron tullessa hän vastasi Sean Connery. Mirandalla oli todella mukava ilta ja illan päätteeksi hän menee auttamaan seurueen muita naisia keittiöaskareissa joiden aikana yksi naisista kysyy, että kuinka kauan Miranda on tuntenut Nick:in (Mirandan deitti). Miranda kertoo, että hän on kulkenut Nickin kanssa samalla hissillä jo monia vuosia ja kaksi viikkoa sitten hän lounasti tämän kanssa jolloin hän pyysi Mirandan näille illallisille. Naiset kertoivat Mirandalle, että Nickillä oli jonkinlainen fiksaatio nuoriin malleihin ja hän toi heitä usein näille illallisille. Illasta toiseen he pelasivat tätä samaa "ketä leffatähteä panisit"-leikkiä, kunnes näiltä naisilta oli mennyt hermo Nickin mallivieraisiin. He olivat sanoneet Nickille suoraan etteivät he halua tänne enää mallinaisia, koska he eivät osaa pitää yllä edes normaalia keskustelua. Nick lupasi, että hän yrittää löytää jonkun vähemmän mallimaisen ja sitten hän toi illallisille Mirandan. Naiset kehuvat Mirandaa, että hän ei todellakaan ole mallimainen, hyvällä tavalla, mutta Miranda oli silti asiasta hieman loukkaantunut. 

   Miranda kertoo illallisestaan Carrielle ja hän päättää kirjoittaa asiasta artikkelin. Hän pohtii, että ihan niinkuin normaalinnäköisillä naisilla ei olisi riittävästi huolia muutenkin, niin New York on pullollaan miehiä, jotka haluavat olla vain mallien kanssa. Ja Carrien kaltaisten naisten epäonneksi New York on täynnä malleja jotka eivät paistattele pelkästään mainoksissa vaan oleskelevat New Yorkin kaduilla ja ravintoloissa. Carrie piti ystäviensä Mirandan, Charlotten ja Samanthan kanssa tyttöjen iltaa Carrien kotona tilaten kiinalaista noutoruokaa. He juttelivat malleista ja miehistä, jotka deittailevat vain malleja. Carrie ei voinut ymmärtää, että miksi neljä (hänet itsensä mukaan lukien) kaunista naista kokee epärealistiset mallikuvat uhkana itselleen ja että miksi miehet himoitsevat tuollaista epärealistisuutta. Carrie päätti ryhtyä tutkimaan asiaa hieman enemmän ja meni New Yorkin kaduille kyselemään ihmisiltä asiasta.

Kauniit mallit kertoivat, että kauneudella saa mitä vain. Miehet pitävät heitä fantasiana ja kauniiden naisten on helppo hyväksikäyttää sitä. Miehet olivat sitä mieltä, ettei mallien kanssa vehtaamisessa ole mitään väärää ja jokainen mies haaveilee sellaisesta. On suuri saavutus miehelle jos hän pääsee heiluttamaan peittoa mallin kanssa. Yksi miehistä kritisoi Carrien väitettä siitä, että mallinaiset olisivat hieman tyhmiä. Tämän miehen mielestä malleilla kyllä on aivot, mutta heidän ei tarvitse käyttää niitä. Carrie menee tapaamaan hänen kaveriaan Barkley:tä, taidemaalari jolla on myös fiksaatio malleihin. (Carrie kutsuu tällaisia miehiä modelizer:eiksi). Barkley kertoo, että moni mies jahtaa malleja, koska he ovat helppoja sillä heitä pitää kohdella kuin tavallisia naisia. Heidän kanssaan on paljon helpompi päästä sänkyyn kuin tavallisen naisen kanssa. Barkley näyttää Carrielle hänen oikeaa taidettaan, amatööripornovideoita, joissa esiintyy hän ja monia mallinaisia.

Aiheeseen liittyvä kuva

Carrie hämmentyy tajutessaan Barkleyn olleen sängyssä puolien syyskuun Vogue lehden mallien kanssa. Kun Carrie kysyy, että tietävätkö nämä mallit, että Barkley kuvaa heitä, Barkley vastaa "Maybe". 

Seuraavana päivänä Carrie tapaa ystävänsä Skipperin, joka kertoo treffeistään Mirandan kanssa. Skipperin mielestä ne olivat menneet hyvin, mutta Miranda ei ollut vastannut tämän puheluihin treffien jälkeen. Carrie lupasi Skipperille, että hän puhuu Mirandan kanssa myöhemmin. 

   Illalla Carrie menee muotinäytökseen ystävänsä Stanfordin kanssa. Stanford esittelee ihastuksensa, alusvaatemalli Derekin.Hän bongaa muotinäytöksestä myös Samanthan ja menee tämän viereen istumaan. Heidän takanaan istuu Carrien eilen tapaama kaveri Barkley, joka alkaa heti flirttailemaan Samanthalle. Kun Samantha kysyy, että onko Carrie ikinä ollut Barkleyn kanssa, Carrie vastaa ettei ole, sillä Barkley on pahan luokan modelizer.

s1e2%20Carrie%20ja%20Samantha.jpg

Samantha kiinnostuu Barkleystä heti kuultuaan tämän deittailevan ainoastaan malleja. Myöhään samana iltana Carrie menee juhliin, joissa hän sattumalta tapaa Mr. Big:in, joka kertoo aloittaneensa lukemaan Carrien lehtiartikkeleita heidän tapaamisensa jälkeen. Mr. Big sanoo Carrien artikkeleiden olevan söpöjä ja kysyy mitä Carriella on nyt työn alla. Carrie kertoo, että hän kirjoittaa parhaillaan artikkelia miehistä, jotka deittailevat vain mallinaisia ja samalla Carrie kysyy onko hänellä mitään mielipiteitä asiasta. Mr. Big näkee asian vain harmittomana hauskanpitona tai viattomana mieltymyksenä, mutta Carrie arvostelee hieman miehiä, jotka deittailevat vain malleja, kunnes Mr. Bigin viereen tulee muotinäytöksestä tuttu malli ja suukottaa Mr. Bigiä poskelle. 

s1e2%20Carrie%20ja%20Mr.Big.jpg

Carrie tajuaa, että Mr. Big on yksi niistä miehistä, jotka deittailevat malleja ja hän tunsi olonsa todella noloksi. Mr. Big ei kuitenkaan näyttänyt pahastuvan Carrien tylytyksestä vaan kertoo, että hänen täytyy mennä nyt tapaamaan muita ihmisiä ja hän kertoi toivovansa näkevänsä Carrien vielä joskus. 

   Carrien lähtiessä kävelemään baaritiskiä kohti, Samantha tulee kertomaan hänelle, että Barkley käy häneen kuumana ja hän vielä varmistaa Carrieltä, että mahtaakohan Barkley luulla Samanthan olevan malli, johon Carrie vain vastaa, että Samanthan ei kannata mennä Barkleyn luokse sillä hänellä on tapana kuvata salaa malleja sängyssä. Samantha toteaa Barkleyn olevan perverssi, mutta Carrie tiesi, että Samantha aikoo silti viettää iltaa Barkleyn kanssa. 

Carrie päätti lähteä jo kotiin ja hän oli juuri nousemassa taksiin kun Stanfordin ihastus Derek tulee juttelemaan hänelle ja pyytää jos voisi tulla Carrien luokse. 

s1e2%20Carrie%20ja%20Derek.jpg

Carrie suostuu, mutta kaadettuaan heille lasilliset viiniä hän kysyy, että eikö Derekin pitäisi viettää tällä hetkellä aikaa jonkun mallin kanssa, johon Derek vastaa ettei hän koskaan deittaile malleja, sillä hän pitää heitä hieman tyhminä. Derek kertoi, että hän ihailee Carrien kirjoitustaitoa ja toivoisi itse osaavansa myös kirjoittaa. Derek kertoi, että hän haluaisi isona muuttaa takaisin kotikyläänsä, perustaa perheen ja ryhtyä poliisiksi. Derek jää Carrien luo yöksi nukkumaan. Ja vaan nukkumaan sillä hän kaipasi seuraa koska tuntee olonsa välillä yksinäiseksi kaupungissa. Carrie miettii, että miten niin kaunis ihminen voi olla yksinäinen. 

Toisaalla Miranda on ruokakaupassa hakemassa kissoilleen ruokaa kun hän sattumalta tapaa Skipperin. Skipper kysyy Mirandalta miksei tämä ole vastannut hänen puheluihinsa, johon Miranda valehtelee hänen olevansa niin kiireinen ettei hänellä ole ollut aikaa. Skipper kuitenkin vaistosi Mirandan valehtelevan ja hän sanoi, että asia harmittaa häntä sillä hän pitää Mirandaa upeana naisena. Miranda heltyy ja lämpenee Skipperiä kohtaan vaikkei pitänytkään hänestä aluksi. 

Samantha on päätynyt harrastamaan seksiä Barkleyn asunnolle. Kun Samantha kysyy, että missä kamera on, Barkley vastaa, että hän kuvaa ainoastaan malleja. Auts! Tuo mahtoi kolahtaa itsetuntoon. Samantha kuitenkin kertoi, ettei häntä haittaa kuvaaminen ja Barkley sanoi tekevänsä tällä kertaa poikkeuksen ja laittoi kameran päälle.  

Aamulla Carrie jatkaa artikkelinsa kirjoittamista. Hän toteaa mm. että hyvä ulkonäkö on yleensä suotu niille, jotka sitä vähiten ansaitsisivat. Kirjoittaessaan artikkelia Carrien pöytään istuu Mr. Big. Hän kertoo, ettei ehdi olla pitkään mutta halusi tulla puhumaan artikkelista jota Carrie parhaillaan kirjoittaa. Mr. Big kertoi, että maailma on täynnä kauniita naisia ja heistä saa hetken huvia, mutta loppujen lopuksi hän haluaa olla naisen kanssa joka saa hänet nauramaan.

s1e2%20Carrie%20at%20the%20cafe.jpg

Sanottuaan tämän Mr. Big katsoi flirttailevasti Carrieta kohti ja kertoi, että hänen täytyy nyt lähteä. Carrie jatkaa artikkelinsa kirjoittamista ja alkoi ajattelemaan asioita positiivisempaan sävyyn. 

 

Loppuarvio:

  • Pidin siitä, että lähes jokaista päänaishahmoa seurattiin tässä jaksossa (lukuun ottamatta Charlottea). En ole ikinä ollut mikään Carrien suuri fani enkä ole edelleenkään. Kaikista muista hahmoista pidän erittäin paljon, vaikka he kaikki ovat täysin erilaisia persoonia. 
  • Pidin siitä, että vaikka yleistys on se, että kauniit ihmiset ovat aina bimboja murtui hieman. Vaikka onhan se totta, että kauniin yksilön ei tarvitse käyttää niin paljon aivoja kuin vähemmän kauniin, mutta se ei tarkoita sitä, että kaunis ihminen olisi automaattisesti tyhmä. Kaunis ihminen saattaa katsos itse haluta käyttää aivojaan ja toimia kuten normaali ihminen eikä hyväksikäyttää kauneuttaan. 
  • Olen aina ollut Carrien ja Mr. Bigin suhteen suuri kannattaja ja se sama hieno fiilis tuli taas tätä jaksoa katsoessa. 
  • Kaiken kaikkiaan hyvä jakso, ei yhtään tylsää hetkeä.

 

Pisteet:

5/5